CV

Jeg arbejder med digital kommunikation i alle afskygninger. Er stærk tilhænger af kreativ formidling, gode ideer og sort kaffe.

 

Du er mere end velkommen til at skrive, connecte eller se mere på twitterlinkedinfacebookinstagramstorify og slideshare – eller ring på 20910402.

Head of Social Media // Gaest

2016 –

Nu er det blevet nemmere at holde møder ude af huset. Hvor som helst, når som helst.

Vores mission er at skabe en global online markedsplads for mødesteder.

Møder udenfor huset er inspirerende og anderledes. Vi synes at der skal holdes mange flere af dem. Og det skal være nemt at finde de gode steder online.

Som Head of Social Media har jeg det overordnede ansvar for kommunikation og indhold på Gaests sociale medier og digitale kanaler på både operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Redaktør for web og sociale medier // Økologisk Landsforening

2014-2016

Økologisk Landsforening arbejder for en verden, der tænker og handler økologisk – til glæde for mennesker, dyr og vores jord.

I Økologisk Landsforenings arbejdede jeg især med community management, men også med at udvikle organisationens digitale kommunikation på tværs af web og sociale medier. Her var jeg blandt meget andet ansvarligt for at opbygge Danmarks største øko-community – I love øko – på Facebook og Instagram.

Primære resultater var på to år at:

• Udbygge I love øko’s facebookside fra 25.000 til 73.000 følgere, og samtidig opretholde et stærkt og dedikeret community med en gennemsnitlig organisk reach på 50.000 pr. opslag.
• Opbygge I love øko’s Instagram fra 500 til 10.500 følgere.
• Målrette og udvikle Økologisk Landsforenings tilstedeværelse på øvrige platforme på både Facebook, Twitter, LinkedIn og nyhedsbreve.
• Skabe en langt højere digital bevidsthed i organisationen

Mine primære opgaver var:

• Community management
• Indholds- og videoproduktion til sociale medier
• Udvikling og optimering af indhold på økologi.dk
• Projektledelse og kampagneplanlægning
• Udvikling og forankring af organisationens digitale strategi

Digital kommunikationsrådgiver // freelance

2013-2016

Arbejder freelance med digital kommunikation, brugerindsigt og tekstproduktion bl.a. for Kræftens Bekæmpelse,  NetworkedBusiness.orgAros KommunikationDGI m.fl.

Se, hvad kan jeg hjælpe dig med

Digital rådgiver // Hou Media

2014

Rådgiver om digital kommunikation og brug af sociale medier hos Hou Media.

Communication Pilot // Spacey.dk

2014

Spacey er et online magasin, som vil inspirere og berige dig, der er beskæftiget med eller interesseret i branding, salg, markedsføring og kommunikation.

Projektleder // Kræftens Bekæmpelse

2013

Ansvarlig for revidering og udvikling af www.sundskole.nu (et site om kræft målrettet folkeskolen), samt udvikling af muligheder og ideer til tværfaglige forebyggelsestiltag på skoleområdet. Fungerer desuden som resurseperson ift. kommunikation og digitale medier.

Projektleder // Kræftens Bekæmpelse

2011-2013

Ansvarlig for leverancer til og drift af projekterne Sundere mad i idrætslivet og Drøn på skolegården. Udover kommunikationsopgaver på tværs af flere projekter, har jeg udarbejdet analyser på baggrund af landsdækkende spørgeskemaundersøgelser og kvalitative interviews.

Studentermedhjælper // Kræftens Bekæmpelse

2009-2011

Studentermedhjælper i web- og kommunikationsafdeling med ansvar for tekstredigering, (om)strukturering af hjemmesider og billederedigering.

Undervisningsassistent // ITU

2010

Undervisningsassistent i faget New Media and Communication på IT-Universitetet med ansvar for øvelser i præsentationsteknik, interviewstrategi og empiriindsamling.

Uddannelse

 

Cand.it // ITU

2011

Uddannet cand.it fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation med speciale digital formidling og etnografiske metoder.

Udover flere projekter om online kommunikation og branding har jeg taget kurser i bla. digital retorik, it-projektledelse samt globalisering, organisering og kommunikation. Færdiggjorde uddannelsen med specialet “Jægersborggade – co-creation af et place brand i storbyens multiple rum”.

B.A. // RUC

2009

Uddannet B.A. i dansk og kommunikation fra Roskilde Universitet. Har bla. taget kurser og skrevet projekter om medieanalyse, mundtlig formidling, målgruppeanalyse og journalistik.